En videolösning för varje mötesrum

Utforska vad som passar bäst. Gör alla dina mötesrum relevanta.

Företag har olika syften och storlekar på sina mötesytor. Det som är gemensamt för mötesytorna eller rummen är att de ska vara anpassade och bestyckade efter behov och att de ska vara effektiva. Se till att ha en videolösning för varje mötesrum. Här nedan kommer ett antal vanliga typer av mötesrum.

Huddle Room: Oerhört liten och oerhört skalbar.

Små utrymmen är bland de snabbast växande typerna av mötesrum idag. Eftersom företag ser sig om efter moderna teknik för samarbeten, och för att bättre utnyttja sina kontorslokaler. Små effektiva rum – som rymmer upp till två personer – är perfekt när du behöver en lugn plats för att ringa ett samtal. Fördelen med små utrymmen är förstås att de innebär lägre budgetar och kräver mindre komplexitet. Så mötestekniken i rummet måste vara både kostnadseffektiv och lätt att använda.

Grupprummet: Små rum för stora tänkare.

Grupprum är utan tvekan kontorets mest produktiva mötesyta. De uppmuntrar till spontant samarbete och tekniken i dem ska möjliggöra detta. Enkla installationer och enkel plug-and-play-funktionalitet är avgörande. Det är dessutom viktigt att man får med alla på bild, samtidigt som videolösningen ska ta upp minimalt med utrymme i rummet.

Konferensrummet: Det ursprungliga mötesutrymmet.

Konferensrum och ledningsrum är rummen som låter olika arbetsgrupper att ansluta sig och bygga relationer genom personliga samtal. Men tänk på att tekniken i dem ska tillhandahålla en bra och verklighetstrogen upplevelse. Därför ska du se till att ha ett dedikerat system för presentationer, högkvalitativ zoom och med ljud som designats för större röstupptagning.

Hörsalen: Ett stort rum för den stora bilden.

Stora mötesrum som hörsalar, klassrum eller stora samlingslokaler kräver mycket potential. Dessa rum behöver en videokonferenslösning som är både omfattande och flexibel. Därför är flera AV-ingångar och -utgångar är nödvändiga för att ansluta flera enheter (kameror, bärbara datorer, DVR, mikrofoner, os.v.). Se också till att samverkan mellan paneltillverkare och tredje parts integrerade ljudlösningar – och med en säker användarvänlig design av styrpaneler.

Vi har beskrivit 4 olika typer av mötesytor som är vanliga hos företag och organisationer. Hitta rätt lösning till rätt behov. Sök upp och installera en videolösning för varje mötesrum.

Läs om ett par kundcase här!

Vill du veta mer? Kontakta oss

Vi svarar så fort vi kan!