Mindre stress med video

Du får mindre stress med video. Stress kan ha många ansikten. Nästan alla känner stress i sitt arbete, i de flesta fall genom att man känner att tiden inte räcker till. Man upplever att man själv inte räcker till. Att man inte hinner skapa tydlig kommunikation vilket kan leda till missförstånd och konflikter. Många känner stress över att inte hinna hem i tid till familjen, där ett dåligt samvetet ger mer negativ stress än något annat.

Vi har ett ständigt livspusslande att hantera i våra vardagar. För att individen ska må bra måste dygnets timmar räcka till för både arbete, familj och fritid. Alla med familj och barn vet att det är svårt. Det kan handla om vem som ska vara att vara hemma och ta hand om barnet i förkylningstider. Statistiken visar att perioden för att göra karriär samtidigt som man bildar familj sker under samma korta period i livet. Vi utbildar oss längre och senare samtidigt som vi bildar familj senare i livet. Det blir komplicerat!

Kommande generationer kommer inte att acceptera en arbetsplats som inte är flexibel.
Företag måste kunna erbjuda flexibla, produktiva och effektiva kommunikationslösningar som ger oss möjligheten att vara med – utan att behöva vara där.

Arbetslivet är dessutom mer globaliserat med mer komplexa strukturer.
Man kan behöva ta möten med kunder, leverantörer eller huvudkontor som är etablerade i andra länder. Att genomföra flertalet internationella möten under dagen samtidigt som du ska lämna eller hämta barn från kvällsaktiviteten ställer stora utmaningar på oss som individer. Det blir mindre stress med video.

Mer tid över samtidigt som du bidrar till en mer hållbar miljö
Med videomöten får du mer tid över och du slipper ta de där omständiga och stressande resorna. Man mår bättre helt enkelt. Dessutom mår planeten bättre av ett videomöte än den där onödigt miljöbelastande flygresan.

Läs gärna mer om Bidra till en mer hållbar miljö

Vill du veta mer? Kontakta oss

Vi svarar så fort vi kan!