Mjuka mervärden med video

I det här inlägget vill vi lyfta ett antal andra  positiva effekter och mervärden som en modern videokonferens innebär. Det finns mycket att tänka på när du vill investera i, eller uppdatera en videolösning. Resultatet som man eftersträvar, är att tillhandahålla teknik till sina medarbetare som möjliggör nya effektiva beteenden i organisationen. Dvs erbjuda en möjlighet att arbeta och kommunicera snabbt, flexibelt och effektivt.

Här kommer några tips om mjuka mervärden med video!

Möjligheter att arbeta med varumärken och bolagsprofilering.
Det är oerhört viktigt i all kommunikation, både för intern- och extern kommunikation. Använd alla möjligheter att exponera ditt varumärke. Tänk på hur vill du synas ut mot dina kunder. Du vill givetvis att ditt företagsnamn och logo exponeras i samband med en effektiv videolösning. Försök att branda dina mötesrum och använda de möjligheter som finns i systemen. Det kan vara så enkelt som att ha er logga i bakgrunden. Andra lösningar är att ha en välkomsthälsning skärmens viloläge. Att ha er logga i displayen på bordsterminalen. Vissa system kan även lägga till er logo i sändningen. Fråga oss om era möjligheter, så hjälper vi er.

Ett medvetet bolag använder video
Att använda video är effektivt. Det vet vi alla nu. Men kom ihåg, att vara ett företag som använder video är en medveten och positiv markör. Det visar att ni jobbar effektivt, bryr er om miljö och klimat genom att inte resa i onödan. Det visar att ni är en digitaliserat, flexibelt och effektivt bolag. Det är väldigt viktiga associationer som stärker ert varumärke både internt och externt.

De mjuka interna effekterna av video
Video leder till en effektivare arbetsdag med mindre stress. En bra videolösning frigör tid och ditt arbete blir mer fokuserat och effektivt. Undvik rusningstrafiken, börja eller avsluta dagen i lugn och ro, hemifrån via video. Videotekniken hjälper till att styra om från stress, gamla ineffektiva beteenden och tidstjuvar som t ex onödiga resor. Men se till att göra en onboarding och utbildning med personalen innan ni sätter igång. Det finns en digital etikett att tänka på och många enkla tricks för att få till bra möten. Prodoc som leverantör hjälper din organisation att komma igång. Då lär man sig hur man ska sätta upp sina rum, vad man ska tänka på gällande ljus och ljud, eller att zooma in sig själv och ha fokus på den du pratar med.

Vill du prata mer om mjuka mervärden med video? Fråga en expert här!

Läs mer om videokonferens här!

Vill du veta mer? Kontakta oss

Vi svarar så fort vi kan!