Teams och Lifesize tillsammans ger dig det bästa från två världar

Teams och Lifesize tillsammans ger dig det bästa från två världar. Microsoft Teams är ett exceptionellt verktyg för samarbete och delning av dokument i din organisation.

Lifesize-integrationen med Microsoft Teams ger dig en extra upplevelse av högkvalitativa videokonferenser både inom och utanför din organisation, men alltid i Teams eget arbetsflöde. Bra möten ger goda resultat. Se till att skapa goda förutsättningar för samarbete både inom och utanför din organisation.

Passar in i befintliga arbetsflöden
Lifesize-integration med Microsoft Team möjliggör en smidig implementering. Med en integration av Teams och Lifesize bibehåller du den användarupplevelse som du redan är bekant med, vilket gör det enkelt att hantera för både användare och IT-avdelningen.

Exceptionell mötesupplevelse
Förbättra din Microsoft-miljö med branschledande videosamtalskvalitet och interoperabilitet. Med bättre kvalitet på mötet blir det ännu enklare att kommunicera med kunder, partners och leverantörer. Oavsett var dessa än befinner sig, och även om de inte använder Microsoft Team. Alla dina kontakter utanför din egen organisation kan enkelt ansluta till ett Lifesize-möte med sin webbläsare eller via ett helt annat videokonferenssystem.

Teams och Lifesize – Det bästa av båda världar
Genom att öka användandet av Microsoft Teams i din organisation kommer du att ge dina medarbetare större möjlighet att vara mer effektiva. Vill du öka engagemanget och upplevelsen ytterligare? Se då till att att kombinera Teams med högkvalitativa videokonferenser från Lifesize, men alltid i Teams eget arbetsflöde. Det kommer att leverera en realistisk videoupplevelse som ger dina kollegor möjlighet till bättre möten och ett effektivare samarbete.

Läs även 5 fördelar med att använda videokonferenser

Vill du veta mer? Kontakta oss

Vi svarar så fort vi kan!