Videokonferens till företag utan kostnad i sex månader

Videokonferens till företag utan kostnad i sex månader. Lifesize erbjuder en obegränsad videokonferenstjänst till alla företag utan kostnad i sex månader. WHO har formellt förklarat Coronaviruset (COVID-19) som en global pandemi. Vi ser att de anställdas möjlighet till samarbete, hälsa och säkerhet är av största vikt.
Klicka här för att ta del av erbjudandet

Med tanke på den uppkomna situationens allvar uppmuntrar vi alla att följa riktlinjerna från WHO och andra hälsomyndigheter om hur man bäst ska skyddar dig själv och sina kollegor, och hur man minimerar risken för exponering och ytterligare spridning av viruset.

Den oväntade ankomsten av framtidens arbete
Kollektivt upplever vi just nu en global händelse som dikterar att teknik spelar en avgörande roll för att världen faktiskt ska fungera. Vi ser organisationer snabbt anta principer från den ofta diskuterade termen ”framtidens arbete”.

Vi vill stödja företag att fortsätta arbeta effektivt
Lifesize önskar att organisationer som kämpar med utmaningen – ska ha förmågan att fortsätta arbeta effektivt utan kompromisser! Vår ståndpunkt är;

”arbete är vad du gör, inte en plats du går till”

Med den snabba övergången till ett decentraliserat arbete följer nya frågor, inte minst hur man hanterar kostnader och säkerställer att anställda har tillgång till de verktyg som krävs för att fortsätta att vara produktiva när de är anslutna från sina hemmakontor.

Ta del av erbjudandet här! Lifesize erbjuder en obegränsad videokonferenstjänst till alla företag utan kostnad i sex månader.

Videokonferens till företag utan kostnad i sex månader!
Lifesize ger organisationer tillgång till ett obegränsat antal videomöten och vara värd för ett obegränsat antal videomöten utan tidsbegränsning. Erbjudandet gäller givetvis även alla befintliga Lifesize-kunder.

Låt oss fortsätta att samarbeta!
Även om det är mycket som vi fortfarande inte vet om Coronaviruset och den globala hälsokrisen, så vet vi, att vi är bättre på att arbeta tillsammans om vi ger den bästa mötesupplevelsen till medarbetare och kunder. Vårt åtagande som teknikleverantör är att fortsätta göra allt vi kan, för att hjälpa kunder och organisationer, som har behov av pålitliga och säkra kommunikationsverktyg.

Keep the world working together!

/Lifesize

Läs mer om Corona och video här

Vill du veta mer? Kontakta oss

Vi svarar så fort vi kan!